perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pizzaperjantai

Tänään ei mennäkään ulos syömään, vaan herkutellaan perjantain kunniaksi ... einespizzalla!Kyseessä ei ole mikä tahansa roiskeläppä, vaan Picardin tonnikala-tomaatti-mozzarella-pizza. Picard Surgelés on jännä ilmiö keittiöllään snobbailevassa Ranskassa: elintarvikekauppaketju, jonka myymälöissä on ainoastaan pakastealtaita. Myynnissä on laadukkaita eineksiä alkupaloista jälkiruokiin. Olen osallistunut usealle illalliselle, joissa jokin aterian osa tai jopa kaikki alkupaloista jälkiruokiin on ostettu Picardista, eikä kukaan nyrpistele nenäänsä.
Ranskalaisilla on metka tapa syödä pizzansa tulisen chiliöljykastikkeen kera. Olen siitä suomalainen, että kaipaan pizzaani selvää oreganon makua. Koskapa en ole kaupassa törmännyt pizzamaustesekoituksiin, pyysin niitä tuliaisiksi Suomesta poikenneilta vierailta.2 kommenttia:

 1. Tykkään niin paljon lukea näitä juttujasi! Paljon uusia asioita minulle, mutta myös sellaisia postauksia jotka luen hymähdellen ja nyökkäillen, niin naulan kantaan kirjoitat asioista! :)

  Picardin suklaamoelleux on muuten aivan mielettömän herkullista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! :) Ja kiitos jälkkärivinkistä, pistän korvan taakse!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.