lauantai 13. lokakuuta 2012

Kävelyllä Marais'lla - The Zombie Edition

Halloweenia odotellessa...

Koko aamupäivän satoi kuin vache qui pisse, mutta Katz and the City -blogin innostamana päätin käydä katsastamassa Pariisin vuotuisen zombiemarssin.

Facebookissa tapahtumaan oli ilmoittautunut parisentuhatta osanottajaa, mutta sade taisi vähän karsia osanottajajoukkoa. Vaikka eihän elävän kuolleen pitäisi sateesta piitata?


Yllättävä piirre zombeissa: he ne nauttivat poseeraamisesta.

Aloittelevana zombiekuvaajana totesin, että vaikka elävät kuolleet liikkuvat periaatteessa hitaasti, niiden kuvaaminen ei ole aivan yksinkertaista, sillä zombien liikkeet ovat hyvin arvaamattomia.


Jos jotakuta en halua tavata enää edes painajaisissani, se on tämä hemmo.

Hrrr...

Lady zombies. Zombit käyttävät nykyään myös puhelinta.Fotogeeninen zombipari.

Pariisilaiseen zombi-muotiin kuuluu näköjään myös sateenvarjo.

It's all in details...
Epäonninen autoilija oli syystä tai toisesta eksynyt zombikulkueen keskelle. Kymmenet autoa lääpiköivät zombit eivät näköjään silti hyydyttäneet autoilijan hymyä. Kun zombit olivat häipyneet, autossa näkyi muutama lommo. Toivottavasti olivat ilmaantuneet ennen tätä tapausta, rouvan voi olla vaikeaa selittää vakuutusyhtiölleen zombien tehneen jäljet.


Kuvia zombikulkueista aikaisemmilta vuosilta (ja luultavasti ajallaan myös tämänvuotisia kuvia) voi käydä kurkistamassa tapahtuman virallisilta nettisivuilta.

2 kommenttia:

 1. Siis huh huh miten mageen näköstä porukkaa! Ois niin siitiä olla itsekin mukana tällaisessa joskus. Kyllähän näitä suomessakin järkätään vaan en oo aiemmins aanut aikaiseksi osallistua. Paakko kyllä joku kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka sää oli paikoin todella kamala (siis kaatosadetta), zombeilla näytti olevan ainakin hauskaa, samoin meillä katsojilla. Siis suosittelen!

   Huomasin muuten, että vaikka hyttyset hyökkäävät aina miehen, eivätkä minun kimppuun, zombit näköjään ovat kiinnostuneempia minusta kuin miehestä. Useampi kävi nimittäin örisemässä lähempänä, miestä taas ei nuuskutellut yksikään zombi. ;P Ja keksin tietysti syynkin: eivätkös zombit syö nimenomaan aivoja? Muahhahaha.... ;P

   Poista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.