keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Foire de Paris (Osa II: Saunatunnelmaa)

Kuten edellisestä postauksesta kävi ilmi, poikkesin eilen Pariisin vuotuisilla messuilla. Kyseessä oli paitsi messujen viimeinen päivä, myös arkipyhä, joten väkeä riitti.


Messuvieraita kävi 12 päivän aikana 620 000.
Viime vuonna minut huijattiin mukaan samaisille messuille kertomalla, että näytteillä on paljon kaikenlaista sisustussälää. Poikkesimme tuolloin kuitenkin "alkuun vilkaisemassa" gastronomiaosastoa. Lopputuloksena oli, että havahduin ranskalaisten osteri-, juusto- ja lihapatojen jälkeen martiniquelaisten rommiboolikojujen ääreltä 15 minuuttia ennen messualueen sulkemisaikaa, se sisustussälä edelleen näkemättä. Kivaa oli, mutta lähtiessä vannoin, että ensi kerralla näkisin muutakin kuin gastronomiaa.

Tuolla jossain oli lava, jolla oli esiintyjiä. Musiikki sentään kuului mainiosti.


Kättäpidempää tungoksen raivaamiseksi japanilaisittain?
Sisustussälän jälkeen poikkesimme toki gastronomiapuolella tänäkin vuonna, mutta tukala tungos ja siitä juontunut trooppinen lämpö aiheuttivat sen, että ruokailut jäivät tällä kertaa väliin.

Baskeilla oli vientiä.

Cheesy.



Trooppisesta tungoksesta siirryimme saunaosastolle vilvoittelemaan. Esillä oli saunamökkejä joko porealtaalla tai ilman. Tai porealtaita joko saunalla tai ilman.


Kaikissa saunoissa oli Harvian kiukaat.



Kelpaisi, vaan minne tuollaisen sijoittaisi? Vaatekomerossa ei riitä ilmastointi ja parvekkeella on liikaa yleisöä...






2 kommenttia:

  1. Vaan mitä olivat nämä sisustustuotteet saunoissa? Ehkä kaktus tuo pikantin lisän löylytunnelmaan. Ainakin se kestää 12 messupäivää huomattavasti reippaampana kuin perinteinen koivuvihta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös kaktus viihdy kuumassa? Jos tämä sisustaja-somistaja oli lähestynyt asiaa tästä näkökulmasta... ;D

      Olis muuten pitänyt jututtaa tarkemmin, että minkä lämpöisiä saunoja nämä olisivat oikeastaan olleet. Vai olisko nuokin tarjonnut näitä klassisia "ei saa heittää vettä sähkökiukaalle, se on sähkölaite!!!!" -tyyppisiä käyttöohjeita. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.