tiistai 21. toukokuuta 2013

J'veux du soleil ! ...ja konseptikauppa lapsenmielisille

Ei mitään uutta säärintamalla. Taivas on harmaa, "lämpö"asteet huitelevat jossain viidessätoista tai alle ja sataa roipottaa. Päässäni on kaikunut repeatilla tämä biisi:


Ranskaa taitamaton voi tarkistaa biisin nimen merkityksen täältä.

Enkä ole yksin, koko Pariisi on näyttää olevan vähän iloton. Vie de Parisien -bloggaajan reaktio tiivisti aika hyvin aika monen tuntemukset, kun säätiedotukset lupasivat tämän epäsään jatkuvan vielä ainakin kesäkuulle: viedeparisien.fr.

Nomutta, jottei tämä postaus menisi taas pelkäksi säästä murehtimiseksi, niin mainitsenpa Pohjois-Marais'lla, ihan Merci-konseptikaupan vieressä sijaitsevasta Bonton-lastenkonseptiliikkeestä.  Eva postasi tästä jo blogissaan, mutta koskapa tulin läiskineeksi siellä kiloittain kuvia, niin "mainostan" kauppaa täälläkin.

Bontonin hintaluokka on ainakin vaatteiden suhteen korkeahko, mutta jopa kaltaiseni lapseton (vaikkakin vähän lapsellinen) tyyppi viihtyi hyvin kolmikerroksisessa myymälässä hypistelemässä ja yksityiskohtia ihastelemassa.

bonton01
bonton02
bonton03
bonton04
bonton05
bonton06
bonton07
Bontonin yhteydessä on myös lasten kampaamo.
bonton08
bonton09

bonton10

bonton11
bonton12

bonton14
bonton15

bonton16

bonton17

bonton18

bonton19
bonton20

bonton21

bonton22

bonton23
bonton24

bonton25
bonton26
bonton29

bonton27

bonton28

bonton30

bonton31


Lapsettomille oli tarjolla koirakrääsää. Ja koirattomille pehmokoiria.

bonton32

bonton33



Bonton Filles du Calvaire

5, boulevard Filles du Calvaire
Metro: Saint Sébastien Froissart




Hilpeää viikonjatkoa ihanan keväisestä Pariisista!

18 kommenttia:

  1. Voi vitsit, tämä viimeinen kuva kruunaa kyllä kaiken. Ymmärrän :) Mutta muutenhan tämä oli pirteä postaus, kivoja kuvia kaupasta! Kyllä se aurinkokin jossain vaiheessa tulee esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, hyvä jos en onnistunut masentamaan lukijoitakin! ;) Tänään aamupäivällä aurinko on vilkahdellut, pienetkin pilkahdukset helpottavat jo huomattavasti. Uskomatonta, millainen vaikutus säällä voi olla mielialaan!

      Poista
  2. Söpöjä aiheita olet kuvannut sateesta huolimatta. Uskomattoman kurjat ilmat ovat olleet toukokuun ajan lähes koko Ranskassa. Onneksi päästiin tänne kesäiseen Suomeen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kateellisena seurannut mm. Facebookissa, miten Suomessa nautitaan auringosta ja terassikeleistä. :D Olin jopa niin katkera, että menin varaamaan lentoliput Suomeen. ;) Eli kaatosadetta luvassa sinne juhannukseksi... ;)

      Poista
  3. Odottelen noita viimeisen kuvan tunnelmia ens viikolla, kun Brysseliin on luvattu kymmentä astetta ja sadetta :D (ja nyt soi toki taas koko illan päässä "je veux du soleil"... mun vartiolaiset hoilas sitä viis päivää putkeen viime kesänä leirillä Pariisin kupeessa kun meinattiin hukkua mutaan!)

    Niin pal kauhiast kaikkee kivaa tuolla kaupassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuo on kyllä aika korvamato, mutta ah niin osuva tietyissä tilanteissa. ;)

      Niin joo, onnittelut duunista! Huomasin uutisen blogissasi, mutta kommentointi keskeytyi ja sitten unohtui. Sullahan oli tietty friikkuduuniakin, mutta aina huomattavasti mukavampi asettua uuteen kaupunkiin, kun työn kautta pääsee luontevasti tutustumaan ihmisiin. :)

      Poista
    2. Kiitoksia :) Mä oon niin turvallisuushakuinen, että vakkaripalkka ja palkallinen loma vähentää huomattavan paljon stressiä elämästä! Ja totta tuokin, että näin pääsen tutustumaan ihmisiin :) Ehkä joskus myöhemmin sit ehtii taas hurjastella yrittäjänä...

      Poista
  4. Ohi olkoon sateenne. Meillä taas on ollut niin menoa ja meininkiä, sekä hellettä, että muutama sadepäivä olisi oikein tervetullut. Mutta niinhän se on, että kun jotakin lajia riittää ja riittää, tulee mittakin lopulta täyteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun noin pyysit, niin nyt aamupäivällä aurinko on pilkahdellut. Julmat säätiedottajat ovat kyllä mananneet sadetta iltapäivälle, mutta ihanaa edes tämä pieni väläys. :)

      Poista
  5. Yhtä hilpeä on sää täällä Zürichin liepeilläkin. Kyselin tänään kaupasta eräitä tiettyjä tossuja ja myyjä sanoi että niitä tulee taas myyntiin kun tulee talvi ja huuteli perään että melkein se jo on. No niin on. Paksua takkia niskaan ja sateenvarjo ja kumisaappaat on vakio varuste...aargh....Jätän säätiedotteen katsomatta ja toivon että tulee se tavallinen toukokuun sää takaisin ja huutiin tämä "ocktober wetter".Kiitos musiikki vinkistä...tykkäsin ja aihe passaa hyvin näihin päiviin. Tuon putiikin osoitteeseen laitoin jo talteen seuraavaa Pariisi matkaa varten, kivoja juttuja on.-Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan uskomatonta kyllä. Mulla myös on ollut hyvin syksyiset fiilikset muutamana päivänä. Paitsi että kevät ja kesä unohtuivat välistä. :/

      Kiva että viihdyit putiikkikierroksella. Tuolla voi poimia ideoita, vaikkei mitään ostaisikaan. :)

      Poista
  6. Ihana kauppa! Ja nää sun kuvat on aina niin ihanan selkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsestä joskus tuntuu, että kuvaseula voisi olla (sekä laadun että määrän suhteen) vähän tiukempikin, mutta kiva, että niistä on iloa. :)

      Poista
  7. Oijoi mikä kauppa!!! Onkohan niillä nettikauppaa? ;) Tuo seinäpää glitterisarvilla oli tosi söpis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa on, ja toimittavat myös mm. Suomeen ja Norjaan. ;) Tosin postikulut näyttivät aika korkeilta ja nettikaupan valikoima hieman suppealta. http://www.bonton.fr/livraison-internationale/

      Mulle tuli mm. tuosta glitteripäästä mieleen, että "eikös tämmöisen voisi tehdä itsekin...?". Mutta vaikka todellisuudessa JOKU ehkä voi, niin minulta se ei kyllä valitettavasti taitaisi onnistua, jos ihan rehellisiä ollaan. ;D

      Poista
  8. Osanottoni sään puolesta! Toivottavasti aurinko pian taas pilkistää.

    Mutta: Ttuo kauppahan on aivan ihana. Ja Dr Who oikein osuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osanotoista. :) Vähän on valoa jopa pilkistellytkin tunnelin päästä. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.