sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mistäpä äidit voisivat ilahtua enemmän...

...kuin jäätelöstä ja kengistä? No tietysti kengistä ja jäätelöstä samanaikaisesti!


Kuva: Colette

Pariisilaistunut muotisuunnittelija Karl Lagerfeld suunnitteli jäätelökengät brasialaiselle Melissa-merkille. Materiaali on kumia ja korko 10 cm. Hintaa luomuksilla on Colette-konseptikaupassa 145 euroa.

Jos nyt rehellisiä ollaan, niin en ehkä rahojani 145 euron kumikorkotossuihin pistäisi, ja varsinkin nuo raidalliset ovat suorastaan rumia. Mutta noissa jäätelökoroissa on jotain hilpeää.

Kuva: Colette
Hyvää äitienpäivää sellaista tänään viettäville! Me jatkamme viikonloppulomailua La Rochellella. 

(Tämä postaus oli ajastettu.)

14 kommenttia:

 1. Brasilialainen ystäväni esitteli minut tälle merkille, jota saa myös täältä. En rehellisesti sanottuna ymmärtänyt luksuskumikenkien taikaa yhtään. Ehkä tämä on niitä juttuja, joista on kasvanut tykkäämään erilaisessa ympäristössä. Suomessa sitten ostetaan sadalla eurolla jokin tuotannosta poistunut Muumi-muki tai Marimekon raitapaita, jonka raidat eivät minun silmiini poikkea toisista vastaavista mitenkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, totta, voipi olla että joihinkin ilmiöihin pitää kai sitten kasvaa sisälle. T: Muumi-mukikokoelman omistaja... ;D

   Ehkä noissa kumikengissä viehättää se, että ne ovat kohtuullisen halpa tapa päästä nimekkään suunnittelijan kenkien omistajaksi? Tosi lady valitsee kaatosateeseen kumisaappaiden sijaan Karl Lagerfeldin kumikorkokengät? ;)

   Poista
 2. Minä en ehkä ilahtuisi noista? Mutta oikeasta jäätelöstä ja itse valitsemistani kengistä kyllä.

  Haluaisitko vastata haasteeseen, jossa ei haasteta? Jos haluat, käy hakemassa se minulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä mäkin totta puhuakseni valitsisin mieluummin itse valitsemani kengät ja oikean jäätelön. Vaikken olekaan äiti. ;)

   Kiitos haasteesta, kivoja kysymyksiä! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Minustakin jäätekökengät olivat hilpeät! :D

   Poista
 4. No voi ei! Kumikengät, luulisi hiostavan? Naamiaisiin kyllä ihan kivat kengät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eivät kyllä vaikuta kaikkein mukavimmilta käyttökengiltä... :D Vaikka mistäs sitä tietää, en ole käynyt vielä Colettella niitä testaamassa. ;)

   Poista
 5. Kaikkea sitä näkeekin! Ihan villinä arvauksena heitän, että meidän äiti ei kyllä ilahtuisi noista. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään tiedä kuinka paljon äipälläni noille käyttöä olisi, vaikka hänellä persoonallinen tyyli onkin. :)

   Poista
 6. Hi Riina,

  Thanks for referencing my blog. I really appreciate it. :)
  My Finnish is not that great so I unfortunately couldn't read through all the material you have. But it looks really interesting.

  Hope to see you soon.
  Anais Doré

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coucou Anais, merci pour ton message ! Happy to know that it's ok that I added your blog on my blogroll. I'm writing about France and French lifestyle (well ok, mostly Paris & Parisian lifestyle) from the Finnish point of view and you are writing about Finland (/Helsinki) from the French point of view, so I think it gives a nice balance. ;)

   Kivaa loppuviikkoa! :)

   Poista
 7. Mulla on..köh.. muutamat Melissat ja ovat kyllä joka pennin väärtit. Tuoksuvat ihanalle ja kestävät ja ovat vielä ecotkin. Eivät hiosta ihan kamalasti myöskään ja todella kivat jalassa. Enkä nyt sit vain iha hitusen himoa noita jäätelökenkiä, en.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no sitten vaan kenkäostoksille. ;) Tuomitsin nyt Melissat vallan kokeilematta, kun kuvauksen perusteella tulee mieleen lähinnä korolliset Crocsit, mutta uskon kyllä että voivat olla mukavat jalassa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.