keskiviikko 5. syyskuuta 2012

The Bowler ja maisemia ysistä

Dynaamisten pukutyyppien kansoittamalla alueella Champs Élysées'n tuntumassa (metro Saint Philippe du Roule tai Franklin D. Roosevelt) sijaitsee myös mukavan maanläheinen englantilaispubi The Bowler. Pubissa ei sinällään ole mitään poikkeuksellista muihin englantilaispubeihin verrattuna. Poikkeuksellisen siitä tekee pikemminkin sen sijainti Pariisin fiinissä sydämessä.


The Bowlerissa käydään afterwork-tuopilla, mutta saa täältä lounastakin. The Bowlerin hampurilainen on kuulemma herkkua.


Itse kokeilin The Bowlerin versiota kreikkalaisesta salaatista. Ihan raikasta pubisalaattia oli, vaikka kreikkalaisuutta tässä edusti korkeintaan fetajuusto.


Jälkiruoaksi pientä kävelyä 9. kaupunginosassa...

Osoitteessa 14, boulevard Haussman (rue Laffitten risteyksessä) vilahtaa Sacré-Coeur. Täällä sijaitsee Le Figaro -sanomalehden toimitus.
Pariisin katetuista käytävistä onkin ollut jo puhetta tässä blogissa. Tällä kertaa vuorossa ovat osoitteesta 12, boulevard Montmartre alkava Passage Jouffroy...
...ja suoraan Passage Jouffroyn jatkona sijaitseva Passage Verdeau...
7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kiitos, että otit taas meidät lukijat mukaan. Pariisi on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameran kanssa itsekin kiinnittää Pariisin estetiikkaan enemmän huomiota. Muuten tulee paahdettua tuolla arjen keskellä juuri ympärilleen katsomatta... :)

   Poista
 2. Taas kerran ihania kuvia. Näistä lemppari on tuo, missä näkymä Sacré-Coeurille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, miten en huomannut tuota naista rattaiden kanssa ollenkaan kuvaa ottaessani, keskityin vain tuohon mieheen ja Sacré Coeuriin. :)

   Poista
 3. Samaa mieltä kuin Jenni...siitä S-C -näkymästä tuli mieleeni joku hassu ranskalainen kuvaaja jostain ammoin...en saa nyt päähäni. Maisema ja tapahtuma siinä edessä...Kaikkien ranskisten nimiä voi muistaa kukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan voi muistaa kaikkien satunnaisten ranskisten nimiä! :)

   Poista
 4. Oliko se muuten Lartique tai jotain?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.