torstai 6. syyskuuta 2012

Suomi - Ranska

Älkää ymmärtäkö väärin, en ole vieläkään innostunut potkupallosta. Mutta harvemmin Suomi vilahtelee täällä otsikoissa yhtä paljon kuin nyt Suomi - Ranska -MM-karsintaottelun alla.

Suomalaisista jalkapalloilijoista Ranskassa tunnetaan tietysti vanha legenda Litmanen. Mutta entäpä nykyisistä maajoukkuepelaajista?Christophe Jallet:
"Siellä on kaksi veljestä... Heillä on vieläpä venäläiset nimet, outoa sinänsä. Emerenko tai jotain sinne päin. Ja Juki, suuri hyökkääjä, tarkkaan ottaen 192 cm..."

Mathieu Valbuena:
"Katsottiin hetki sitten video. Luulen, että siellä oli Juki tai Kuli... no se pelaaja joka teki maaleja. Mutta muuten ei, en tuntenut pelaajia ennen kuin näin videon..."

Anthony Réveillère:
"Tiedän, että siellä on veljekset, jotka pelaavat Rubin Kazanissa. Opiskelimme heitä videolta, mutta nimet eivät jääneet mieleen, valitan. No ne ovat blondeja pohjoisesta..."


Pitänee perjantaina suunnata lähipubiin siniristilippu kainalossa - vaikka Gourcuff jättääkin loukkaantumisen vuoksi tämän ottelun väliin.

7 kommenttia:

 1. Täällä yksi 15 vee futari odottaa niiiin paljon huomista ja toivoo tietysti Suomen voittoa. Arvaan, että koulussa ovat jo asiasta lyöneet jos jonkinmoista vetoa ilmeisesti. Olisipa kerrankin kiva saada revanssi näistä maailman parhaista ranskalaisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan teidän futarinkin vuoksi, että tulee edes tasapeli! Hihi, olis kyllä kiva nähdä ranskisten selittelyjä... ;)

   Poista
 2. Hauska juttu.. täällä ollaan jo Helsingissä menossa matsia kattomaan. Vaan sen takia, jotta argentiino näkisi suomalaista fudista. Tällä hetkellä vettä tulee kuin esterin peestä, mutta toivotaan parasta: että sade lakkaa ja Suomi voittaa :)

  p.s. Video ei taida näkyä Ranskan ulkopuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No damn, sen siitä saa kun linkittää muita kuin Youtube-videoita. Siinä Ranskan joukkueen pelaajia pyydetään nimeämään kolme Suomen joukkueen pelaajaa. Vastaukset käänsinkin siihen alle.

   Toivotaan nyt, etteivät Huuhkajat ihan nöyryytä meitä. :D

   Poista
 3. tähän on saanut tottua: sammakkomaasta tulee kaikkien aikojen paras rallikuski, toiseksi paras auto, yksi parhaista vävyistä, miksei sitten potkupalloporukkakin ole parempi- on siinä niin monta eteläranskalaista pelaajaakin ettei "Huuhkainten" itäsuomalaiset paljoa auta. Eikä Suomen syksy tai mikään. Luulisin. Liekkikin on vielä liian pieni vaikka asiantuntija siinä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonosti kävi Huuhkainten. :( Onneksi Liekki joka alan asiantuntijana aikuistuttuaan pelastaa myös suomalaisen jalkapalloilun.

   Poista
 4. Voi hitsi, olin viime tiistaista torstaihin Helsingin stadionhostellissa ranskalaisen kaverin kanssa... Ehkä sinänsä oli ihan hyvä ettei jääty enää perjantaihin asti, olisin vaan saanut kestää kuittailua koko loppuvierailun ajan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.