sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Maaranen

Caenin-matkalle ostamassani Marie Clairessa (syyskuu 2013) oli mukana myös suomalaisväriä. Lehdessä oli nimittäin sivun juttu Satu Maarasesta, joka palkittiin hiljattain Hyèresin kansainvälisillä muoti- ja valokuvafestivaaleilla.

"Todellinen muoti-ilmiö suoraan Suomen metsistä!", hehkutti Marie Claire.

Jutussa kehutaan Maarasen vaatimattomuutta ja lainataan voittajaa seuraavasti: "Monet haaveilevat näihin festivaaleihin osallistumisesta ja yrittävät sitä monta kertaa! En uskonut tulevani edes valituksi ensimmäisellä yrityksellä, saati sitten voittavani."

Lacosten taiteellisena johtajana toimivan Oliveira Baptistan johtama tuomaristo oli lehden mukaan valinnassaan yksimielinen.

Maarasen inspiraation lähteeksi kerrotaan mm. maataide, Givenchyn Audrey Hepburnille suunnittelemat haute couture -leningit sekä maastokuvioidut asut. Melko monipuolista.

Hyvä Satu! Onnea!

Linkkivinkkejä Satu Maarasesta kiinnostuneille:
Satu Maaranen & Marimekko
Satu Maarasen nettisivu
Satu Maarasen blogi
P.S. Käytänpä tässä tilaisuuden hyväkseni huomauttamalla, että kokosin tuohon pääotsikon alle blogin Pariisi-vinkkejä eri alasivuille. Näin niitä on tarpeen tullen toivottavasti helpompi löytää kuin pelkästään tageja selailemalla.

P.P.S. Olen huomannut, että blogiin on viime aikoina tullut jonkun verran liikennettä jouluun ja Pariisiin liittyvillä hakusanoilla. Ihan sen kunniaksi päätin korjata Flickrin kosauttamat kuvalinkit viime vuoden joulupostauksesta. Viime vuoden joulukuvia pääsee siis nyt ihailemaan täällä ja täällä. Tämän vuoden tarjonta lienee suurin piirtein samanmoinen, mutta siitä postailenen tarkemmin taas lähempänä joulua.

8 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta, että kokosit noita alasivuja. Todella kivasti löytää mitä haluaa katsoa. Helpottaa todella löytämistä:).

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäät! :) Ajan kanssa blogiin on kertynyt niin paljon roipetta, että teki mieli jäsennellä vähän. Tämä on ollut itse asiassa projektina jonkun aikaa, viimein sain rykäistyä homman loppuun.

  VastaaPoista
 3. Olen kirjautunut lukijaksesi jo vaikka miten kauan sitten, mutta jostakin kumman syystä blogisi on pudonnut blogilistaltani....no nyt asia on korjattu ja toivottavasti taas päivittyy...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mitä lienee sattunut? :/ Mutta onpas tosi kiva, että löysit "takaisin". :)

   Poista
 4. Minä satuin ostamaan tuon saman lehden junamatkalle lukemiseksi ja huomasin kanssa suomalaisvärin. Me olimme kuitenkin sen verran pihalla, ettei kolmen hengen suomalaisnaisporukastamme kukaan ollut aiemmin Maarasesta kuullutkaan... piti sitten kotona googlailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhuen en mäkään Maarasta etukäteen tuntenut. Otsikon nähdessäni kuvittelin jopa, että Marie Clairelta olivat unohtuneet ääkköset, mutta kyllä se nimi sitten ihan oikeasti olikin Maaranen eikä Määränen. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.