keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Terveisiä kesäisestä Suomesta

Hiljaiselo on johtunut Suomen-lomasta ympäri Etelä-Suomea. Loma ja sitä myöten hiljaisuuskin jatkunevat vielä ainakin muutaman tovin. 

Onneksi ehdin nauttia muutaman päivän kunnon kesäkeleistä, vaikka nyt lämpö onkin muutamana päivänä laskeutunut alle maagisen kahdenkympin rajan.

Jännä huomio kesäsuomalaisista: suomalainen pukeutuu kalenterin mukaan. Kun minä värjöttelen kaulahuivissa ja nahkatakissa, muut hilluvat shortseissa ja t-paidoissa.
29 kommenttia:

 1. Kesa-Suomen tuntee kuvista joka aistilla. Taalla toinen, joka kieltaytyy pukeutumasta pelkastaan kalenterin mukaan ja olen saanut kuulla siita. Mieluummin kylmaverisena laitan liikaa vaatetta ja kuorin kerroksia laukkuun kuin palelen ja tulen hermostuneeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en vaan (enää?) osaa nauttia kesästä kananlihalla väristen. :D Mutta olen kyllä tuntenut välillä itseni varsinaiseksi outolinnuksi palttoineni päivineni. Tosin ensimmäisenä päivänä, kun Hki-Vantaalta ulos astuin, ilma oli Pariisiin verrattuna melkein oudon lämmin. Päinvastoin kuin jouluna, jolloin luulin lentoasemalta ulostautuessani kuolevani kylmyyteen. :D Suomessa ainakin sää vaihtelee, Pariisissa tuntuu olleen puoli vuotta suunnilleen sama sää. :P

   Poista
 2. Niin ihanan kesainen tunnelma kuvissa!!!
  Minun Suomen loma on vasta elokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Olen viimeksi nauttinut Suomen alkukesän (ja juhannuksen) tunnelmista 2009, joten jo oli aikakin.

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia, mutta voi eeeiiiiii tuota lämpötilaa, apua!

  Hyvä lomaa, älä vilustu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hih, sinun korviisi kuulostaa varmaan hyiseltä, mutta Pariisissa on ollut tuommoisia lämpöjä koko kevään, joten enköhän pärjäile. ;)

   Poista
 4. Ihania maisemia! Vielä 2 viikkoa ja minäkin olen tuollaisisssa maisemissa,.Saapa nähdä millaiset säät silloin on...Mukavaa lomaa Riina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti saat aurinkoisen loman. Hellettä et varmaan erityisesti kaipaa, sitä saat kotopuolessakin. ;)

   Poista
 5. Ajattelinkin tänään, että taidat olla lomalla, kun täällä näkyy olevan niin hiljaista. Ihania maisemia todellakin! Nauti kesästäsi oikein kunnolla, ilmatkin vielä varmasti paranee entisestään. Oikein ihanaa lomaa Riina!

  VastaaPoista
 6. Tuli ikävä Turkuun! Hyvää loman jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en yhdistänyt yhtään kuvaa Turkuun, mutta nyt kun tarkemmin katselin, löysinkin ainakin ton seurusteluravintolan kuvan, joka siis pitää käydä itsekin katsastamassa, kun seuraavan kerran kotikaupungissani käyn. Tästä taas huomaan miten kauan olen asunut ulkomailla.....

   Poista
  2. Annalla on tarkat silmät! :D Oli mulla kuvia joesta ja kirkostakin, mutta yritin olla vähän salaperäinen. :D Viisi viimeistä kuvaa ovat Turusta, ruoka-annos on Pintåsta ja lonkero Reijo Mäenkin suosimasta Apteekista. ;)

   Poista
 7. Onpa kiva katsella kotimaisiakin kesäkuvia. Itse en ole niitä vielä tullut juurikaan ottaneeksi,mutta pitänee ryhdistäytyä siinäkin asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kotikontuja tulee liian harvoin oikein edes huomanneeksi. Kannattaa kyllä kuvailla, nyt kun kesä on melkein kukkeimmillaan. ;)

   Poista
 8. Vähän minä jo ihmettelinkin, mihin olet kadonnut. :-)

  Mukavaa loman jatkoa - viikon päästä minäkin olen jo siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuli vähän kiirettä, etten ehtinyt edes blogiin matkaani mainostamaan. ;) Toivottavasti säät suosivat sinua! :)

   Poista
 9. Hih, arvasin ;) Kauniita, tunnelmallisia kuvia. Hyvää Suomi-lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinea! :) Pariisi-blogia on hankala Suomesta päivittää. ;)

   Poista
 10. Voi kuinka tunnelmallista! Kaunista! Kohta minun vuoro. Taidan jattaa shortsit kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voipi tulla Dubain säihin tottuneelle vilu. ;D Mutta jos tuleekin lämpöaalto, tee kuten minä: leikkaa vanhoista farkuista shortsit. Maalla kehtaa sellaisillakin pyllistellä. ;)

   Poista
 11. Meillä on vielä kuukausi lähtöön. Ihana on päästä Suomen kesään edes hetkeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen muuten seuraillut koneelle päästessäni Turkin tunnelmia blogistasi. Kiinnostavaa lukea uutisten ohessa sikäläistä näkökulmaa.

   Poista
 12. Antoisaa ja nautinnollista lomaa Suomessa. Pian on munkin vuoro matkata
  Suomeen ja mm. Turkuun kun olen siellä muutaman vuoden jopa asustellut.
  paskeriville

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paskeriville, loma oli antoisa! :) Ehkä olet jo sinäkin Suomen suvessa. Siellä alkoivat taas helteetkin, heti kun minä maasta häivyin. ;)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos Sarafina! Kyllä Suomen suvi on sitten vaan ihana. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Kommentit ovat tämän blogin suola. Ja pippuri. Ja sokeri.